Tjänster

ELEKTRONIKUTVECKLING

Elektronikutveckling är vår huvudsakliga verksamhet och vi löser allt från små till medelstora elektronikprojekt - från idé till färdig lösning.

 

För enklare lösningar kan vi även tillverka enkelsidiga kretskort i vår egen verkstad (se exempel) vilket förkortar ledtiderna avsevärt. Behövs det detaljerade eller flerlagerskort arbetar vi med någon av våra samarbetspartners i Sverige eller Asien.

 

Vi utför även montering (se exempel) av både hål och ytmonterade komponenter på våra egna kort eller kort levererade utav kund.

 

Behövs kapsling kan vi tillverka dessa (se exempel) antingen från grunden eller genom att bearbeta befintliga lådor i aluminium eller plast.

CAD, CAM & TILLVERKNING

Vi arbetar med CNC-fräsning av aluminium, plast och trä samt laserskärning och lasergravyr av utvalda plaster och trämaterial. Utöver detta tillhandahåller vi även skärning i plotter av vinyl, polyimid och andra tunnare material.

 

Vår maskinpark är liten, men möjligheterna är stora. Att snabbt kunna tillverka och testa mekaniska detaljer är ovärderligt för att snabbt kunna ta fram fungerande lösningar utan att vara beroende av externa leverantörer där väntetiderna idag oftast ligger på flera veckor.

 

Vi tillverkar gärna:

✓ Kapslingar för elektronik

✓ Paneler och adapterplattor i aluminium

✓ Kugghjul och mindre mekaniska komponenter

✓ Skyltar och konstföremål

PROGRAMMERING

Vi tillhandahåller programmeringstjänster, ofta i samband med elektronikutveckling, för de flesta inbäddade system och PC-miljö samt FPGA och CPLD. Vi arbetar i första hand med C, C++ och VHDL.

 

Om projektet har behov för inbäddad webbserver kan vi även stå till tjänst med utveckling i HTML, CSS, JSON, m.fl. enligt behov.

 

Vi har över 25 års erfarenhet av embeddedprogrammering - allt från små till stora system med utveckling av kommunikation och protokoll för såväl buss-system som nätverkskommunikation och internet samt integrering mot befintliga och/eller överordnade system.

KONST & KULTUR

Vi älskar kultur och har alltid haft ett stort intresse i att utveckla elektronik och mjukvara för konst- & kultur-sektorn där tekniken används på kreativa sätt för att skapa upplevelser utöver det vanliga.

 

Vi har god erfarenhet av att utveckla och tillverka lösningar som integrerar sensorer, ljud, ljus och mekanik för interaktiva konstnärliga installationer.

 

Se gärna Tidigare Projekt för flera exempel på hur vi kan hjälpa just dig!